Ajankohtaista


7.6.2023 Vielä on vapaita viikonloppuja kesäjuhliin. Soita, jos olet vielä ilman juhlapaikkaa
6.2.2023 Rikkoutunut aktiivikaiutin korjautettu ja toimii taas.
7.12.2022 Kerhotalon äänentoistolaitteet eivät ole käytettävissä, sillä toinen aktiivikaiuttimista on rikkoutunut. Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa hankkia uusia laitteita, sillä yhdistyksellä ei ole riittäviä resursseja valvoa laitteiden oikeanlaista käyttöä.
24.9.2022 Kerhotalolle asennettu toinen ilmalämpöpumppu.
10.8.2022 Paloruiskun vitriinin katto on tänään uusittu. Joitakin vuosia sitten raekuurossa vaurioitunut vanha katto purettiin eilen. Vanhalle paloruiskulle tehdään samalla kertaa entisöinnin "30-vuotistakuuhuolto" ja paikat puunataan.
4.8.2022 Kerhotalon näyttämölle paloreen päälle viety vanha entisöity käsivoimaruisku.
21.7.2022 Kilpiäisten VPK:n kerhotalo valmistui talkootyönä vuonna 1988. Yksi talkoolaisista muisteli, että näyttämön lattian alle laitettiin rakennustyön yhteydessä säilöön joitakin vanhoja VPK:n esineitä. Tänään näyttämön päätylevy irroitettiin ja päätettiin katsoa, mitä sinne aikoinaan on taltioitu.
Jännitys tiivistyy. Mitä näyttämön alta mahtaa löytyä? Levyn aukaisee yksi kerhotalon rakentamiseen osallistuneista talkoolaisista
Näyttämön alta löytyi palokärryn aisat, palokärryn neljä jalasta, sekä erittäin hyvin säilynyt paloreki. Esineet laitettiin näytteille kerhotalolle; reki näyttämölle ja aisat sekä jalakset palokärryn ulkovitriiniin. Tarkemmat kuvat löytyy vanha paloruisku -osiosta. Lisäksi löytyi muistoksi jätettyjä papereita, mm. ensimmäisen rakennustalkoon kutsu sekä rakennuksen piirustuksia ja sanomalehti. Paperit jätettiin paikalleen, kun levy laitettiin takaisin kiinni.
Hyvin säilynyt paloreki laitettiin näyttämölle kaikkien ihailtavaksi
16.7.2022 Kilpiäisten VPK:n nurkalla aikaisemmin olleeseen paperinkeräys-pisteeseen ei saa enää viedä paperijätettä. Paperinkeräysastiat on tänään poistettu. Astioita ei ole tyhjennetty yli vuoteen paperinkeräysyrityksen toimesta. Jostakin syystä keräysastioihin oli viety talven aikana paperia jopa niin paljon, etteivät niiden kannet mahtuneet enää kiinni. Näin ei pidä kierrättää!
Kaikki paperinkeräykseen tarkoitettu paperi jouduttiin viemään energiajätteeksi Kujalan jäteasemalle niihin kertyneen kosteuden vuoksi. Astioiden tyhjennyksestä aiheutui kustannusta ja ylimääräistä työtä, vaikka yhdistys oli vain luvannut keräysastioille sijaintipaikan kiinteistön nurkalta.
21.6.2022 Keskikesän juhla lähestyy. Tänä vuonna VPK:lla ei ole omia juhannusjuhlia. Hyvää juhannusta kaikille!
19.6.2022 Kilpiäisten VPK:n uudet nettisivut avattu